Idag är ingen bra dag

Jag har jätteont i halsen idag. Vill bara sova från det faktiskt. Men med tre rumploppor hemma blir det svårt. Har inte gjort mycket alls idag med andra ord. Faktiskt har jag fått lagat en del kläder som jag visst skulle gjort innan nyår… Det gjorde jag inte. Men nu gjorde jag. Det mesta iallafall.

Sen fick jag besök. Det var mamsen som kom, hon undrade om jag var arg på henne. ?? heeh?? Hon har skickat nästan hundra sms sen operation och jag svarar ju aldrig, så hon tänkte hon kommer hit istället när hon ändå rastar vovven. Sur? Nej, men har inte mitt SIMkort i mobilen så har inte fått ett enda mess. Hon var gullig och hämtade Minimonster på förskolan så drack vi en kopp kaffe. Plötsligt var alla barnen hemma igen ju och lugnet försvann. Då vill man helst ha sin hals okej för att höras.

Genbanken ska köra Mister till korttidshemmet ikväll. Värre är att han hinner inte hem för att köra de två andra rumplopporna till skidskolan. Det ska ju mockas också, jag får inte göra det än. Idag ska jag absolut inte göra det. Får se hur jag kan lösa detta ikväll. Men två barn är lovade skidskola så….

Annonser

Vad tänker du? Låt mig veta.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s