Fastvuxna lurar en dag?

image

Så här ser man vanligen Minimonster.
Sittande vi köksbordet framför datorn. Gungande på stolen. Ständigt. Betongstol kanske? Tittar mest troligt på Bakugan eller Pokemon. Eller Dinosaur King. Lyckan är stor på lördagarna när det kommit ett nytt avsnitt av Bakugan. Dödstråkigt nog låser ju tv4 programmen till premium så ohyfsat snabbt.

En favorit just nu är tuttifrutti. Det heter ju så klart Risifrutti men det vill han inte höra talas om. Tuttifrutti vill han ha. Varje dag. Med hallonsylt. Först äter han risröran och sen äter han sylten för blandar gör man INTE.

Så klart har han lurarna på. Han trivs med dom och kan stänga ute oss andra.
När han kommer från dagis har han kört slut på sig. Han skriker TYST. NI FÅR INTE PRATA MED MIG!!! TYST SA JAG!!
Sen sätter han sig vid datorn, tar på lurarna och ser ett avsnitt eller tre. SEN kan vi prata.
Nu har det varit mycket för pojken tror jag. Med påsk och annat. Det börjar märkas när han pratar: han hämtar luft på ett konstigt sätt, hakar upp sig och tar om. Och fort går det så blir det fel och han får ta om igen.
Det är så det brukar märkas på honom att det är för mycket. Dags att bromsa så han inte får sån där ”andningsångest” igen. Inte vill han till dagis imorgon heller. :-S Inte ens fast det är gymnastik, eller ‘jonastik’ som han själv säger. Då blir man fundersam för han älskar jonastik.

För en stund sen bad han om att få mycket och kallt vatten. Han ska se på Kalle Anka och i början på filmen är det öken och då blir han så törstig. Så nu sitter han med en petflaska vatten i soffan, TROTS att det står en flaska påskmust på bordet 😮
Men är det öken så är det.

Annonser

Vad tänker du? Låt mig veta.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s