Mister är väl go han

När inge vidare idag, det känns som feber är på ingång. Jag har laddat med piller men mår inte bättre för det.
Mister tyckte att mamman kan gå och lägga sig. Mamman protesterade och sa att jag har ju inte bara mina barn och hund, jag har ju ett extra barn och hund. Han sa att dom kan han hålla lite koll på, lägger jag mig i soffan så hör jag ju.
Så jag gör så, pojkarna har satt sig vid datorn, tjejerna grejar med sitt, hundarna har jag rastat och de ligger i köket. Då tycker jag nog att jag kan lägga mig en stund. Mina ben värker så där febrigt konstigt. Min rumpa och mina lår likaså. Precis som alltid när febern är på ingång.. Folk brukar skratta åt mig som får ont i rumpan vid feber. Låter kanske roligt, fast det är inte det minsta najs. För inget hjälper, inte tabletter, inte sitta, inte ha eller stå. Egentligen inte ligga heller men det är minst illa. 🙂 :-S  Det roliga är att den som skrattat mest är mammi, tills det visst visade sig att hon fick ont i rumpan och låren när hon fick feber. 😉 hahaha. Så kan det va.

Nu kom rumploppornas farmor och hämtade Decibel och kompis. De ska cykla till fegen och köpa glass. Så klart tar dom cykelvägen 🙂 Sen kommer dom att vara trötta minsann. 🙂

Annonser

Vad tänker du? Låt mig veta.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s