Deprimerande morgonläsning

Sitter med dagens tidning och en kopp kaffe. Det är alltför många artiklar om krigens övergrepp, våldtäkter mot kvinnor och barn. Män och pojkar  också men det läser man sällan om.  I USA har de efter 5 månaders utredning sprängt en barnpornografiliga. Med tiotusentals bilder på våldtäkter på barn så små som ett år gamla. 😥

I Kristianstad kunde pedofiler beställa barnporr, både filmer och bilder. För att få fram beställningarna användes två flickor och en pojke, alla under fem.

Jag mår inte bra. Jag blir ledsen, arg, förtvivlad, jag kan knappt sätta ord på vad jag känner. Dessa jävla människor ska kastreras alltså. Visst, det är en böjelse, det finns flera. Vissa tänder på blöjor, andra på bajs. Vissa kanske bara ‘kan’ till ett fotografi på Christer Sjögren, men det skadar ju ingen. Han behöver ju inte få veta det.

Men dessa avgrundsvidunder är ju helt.. Sjuka är ett för svagt ord, men det måste de ju vara för inser man inte vilken skada det gör så kan man omöjligt bli mer sjuk. Men det är ingen ursäkt. Det är fruktansvärt. Någonstans vet dom ju att det är fel, annars hade inte alla övergrepp  gjorts i hemlighet. De vet.. :@

Åh vilja straff de borde få. Inte dödsstraff, inte enbart för att jag är emot det utan det är för snällt.
Inte heller ska de sitta i skyddade avdelningar, å nej. In med de jävlarna till dom andra i fängelserna. Blir dom rädda? Kan de få stryk? Gruppvåldtäkt? Ja men så synd om dom då. Eller inte. Låt de få känna liknande skräck, hjälplöshet och ångest och allt vad de får de stackars barnen att känna. Inte bara under övergreppen utan resten av livet.

Precis samma gäller så klart för alla våldtäkter, såväl i krig som i fred. För det läser man alltför ofta det också. Överfall, våldtäkt, övergrepp och alla hemska våldtäkter i krig.

Kemisk kastrering kanske är för lindrigt. En rostig sked kanske vore mer rättvist..

Usch. Nu är jag upprörd igen. Kanske ska hänga upp all min tvätt och lugna ner mig lite. 

image

Annonser

Vad tänker du? Låt mig veta.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s