Turtles, ett sällskap med hjältestatus

Cowabunga. Vi ligger i varsin säng, hoppochstudsmaskinen och jag. Vi tittar på Turtles, Shredder, Splinter och så klart den genomonde hjärnan Krang från Dimension X. Minimonster har nästan orkat se hela filmen. Det har blivit film varvat med spring i korridoren och kört bilar. Sen lite film och mera spring och skutt.

Vi har ätit kvällsmat och snart blir det lite kvällsfika. Minimonster ska få emla snart.. Filmpaus för lek igen

Sådär ja. Nu har vi lekt, emlat, lekt, kvällsfika, satt kanyl, fått en liten grej ur duktigburken, fjäskat till en extra liten grej, borstat tänder och satt på en till Turtlesfilm. Minimonster är nog allt lite trött.
Undra på det som han har hållit igång. Han livar upp stämningen här. Till och med en kille i femtonplus-runtikringåldern ler stort när han går förbi. Han hade sin flickvän på besök och Minimonster ‘kom på’ dem med att pussas. 😮 Hemska tanke. Usch tyckte Mini. Så pinsamt. Med öppen dörr och allt. Sen tog han nästan omvägar eller mycket snabba vägar förbi de två kära 😉

Innan idag gick vad vi trodde en manlig sköterska ikapp Minimonster. Det var en från lekterapin visade det sig. Han frågade om Mini ville ha en hängare. Den saknade tyvärr en knopp och skulle annars slängas. Den är jättefin, ljusblå med blå och röda bilar. Spelar ingen roll med en krok mindre, det finns ändå tre att hänga grejer på. 🙂

Något har hänt med min kamera. Det blir bara suddiga otydliga bilder. Mycket surt.
Men mobifonen ska ju ändå skickas på lagning, kanske man kan be om en kontroll av det också.

Minimonster vill helst bli kvar här. Det är jätteroligt med alla leksaker så han vill inte hem imorgon. Det finns dessutom många att prata med, sköterskor överallt. Han pratar med alla. Kommenterar mycket. Han talade om för narkosläkaren att hans andedräkt stinker och en anhörig hade väldigt fula tänder. Tack o lov hörde ingen av dem vad jag vet… Jag talade om att så säger man inte, andra kan bli ledsna. Mini blev arg. -”Jag fåj aldjig säga vad jag tyckej. I skolan fåj jag inte ens tycka att någons teckning äj ful fast jag tyckej det.”
-”Jo. Du får tycka det. Men du behöver inte alltid säga vad du tycker. Tyck det tyst.”
Jag fick aldrig nåt svar, han cyklade vidare och glömde samtalet lika fort som tramporna snurrade.
image
image
image

Vad tänker du? Låt mig veta.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s