En outvecklad vampyr med tänderna på kistbotten

Jag har skrivit det förr.Hoppochstudsmaskinen har två extra tänder bakom framtänderna. Riktiga vampyrtänder. Eller, åtminstone den ena, det var ju bara den som syntes. Den andra satt uppe i gommen ännu, växande mot en annan tand. De måste bort alltså.
Så här såg det ut förut.

Igår åkte vi till sjukhuset. Tidigt på morgonen med Emlad hand och armveck. Minimonster var jättenervös och lite grinig faktiskt. Han ville ju behålla sina coola spetsiga vampyrtänder.
Sen fick han sitta i en tandläkarstol medan droppnålar sattes och folk pratade massa. Jag tror inte han förstod hälften, dels på grund av all spänning och dels att det var så mycket prat. En säger nåt, en annan säger annat. Det gick bra alltihop. Han satt till synes lugnt och lät de göra det de skulle. Talade om att det där gör minsann skitont när droppnålarna sattes. Kommenterade masken, frågade om de olika sprutorna osv. det var ju både lugnande och sömnmedel. Han ville ha koll på vad som var vad.
De var mycket imponerade av honom som var så lugn och sansad. Det talade de om för både opläkaren och sköterskorna på uppvaket.
Och visst var han duktig. 😀

När han vaknade hade han blod i hela munnen, det kändes konstigt tyckte han. Undra på det med stygn mellan tänderna och massa bedövning. Optandläkaren berättade att allt gått bra och att den ena tanden var svår att hitta. Det blev lite stressat en stund men sen fann hon den till slut. Tänderna fick jag i en liten kista.
Så vampyrtänderna fick han ju behålla ändå 😉

image

Efter att ha vilat, frågat varför jag lurades och sa att han kommer att ha jätteont i munnen, studsat i sängen lite, blivit arg över något, försökt kissa, ätit glass och druckit saft, krånglat i sängen lite till, spelat DS, vägra försöka kissa, frågat när han får åka hem, fått till svar att när du har kissat, försökt och lyckats kissa så fick vi åka hem. Pigg var han inte men hem är skönt.

Väl hemma tog vi en bild, han ville ju så klart själv se hur det såg ut i munnen.
image

På kvällen fick han jätteont i munnen. Fram med mediciner. Han gapade och skällde, sparkade och skrek. Han hade ont och medicinen är äcklig och vi var dumma. Fick i honom lite flytande Ipren men det flytande Alvedonet spottade han ut på golvet. Så hade han inget val annat än att ta en tablett iallafall. Det gick bra, han kan men vill inte svälja. Det blev så efter att en tablett började lösa sig i munnen en gång.

Nu på morgonen gick det lätt att svälja tabletterna.
För en stund sen ringde optandläkaren. Hon undrade hur det går med honom, om han har mycket ont och hur det går med medicinen. Hon vill nämligen ge honom ännu mer sa hon.
Tanden som var så svår att hitta satt ju högt upp som sagt. Väldigt högt upp. Faktiskt ända uppe vid nederkant på bihålan. Hon visste inte säkert om det till och med fanns en förbindelse in och därför vill hon att han äter penicillin en vecka eller så.
Så det får jag fixa hem idag.

Nu är det bäst att jag ger honom datorn iallafall. Han var just här och skällde att jag förstört hans mysmorgon. Ingen glass och ingen dator fast han ligger i soffan. Glassen fick han direkt så då är det väl bäst att han får datorn också en stund.
Dessutom ska jag fixa klart så att jag kan hämta Jummi snart. Han var visst hämtad från dagis för misstänkta vattenkoppor så han ska vara här idag. 😀

Annonser

2 thoughts on “En outvecklad vampyr med tänderna på kistbotten

Vad tänker du? Låt mig veta.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s