Hemmafix, barnkalas och utebus

Dagen började med hemmafix och förberedelser inför Hoppochstudsmaskinens barnkalas. Ett litet och smidigt, han ville bara bjuda två stycken. Det finns ju fördelar med att barnen inte gillar stora grupper eller många barn 😉

Ett tips för pojkar som gillar Bakugan. De där små bollarna har en tendens att rulla runt lite överallt, Hoppochstuds vill dessutom inte ha de i en låda. Då kom jag på en bra idé, han gillar den skarpt. En äggplatta.
Perfekt för Bakuganbollar.

image

Decibel bakade kladdkaka med nonstop, jättegod och lagom kladdigt seg blev den. Vi bytte bakform och resultatet blev bättre än förut.

Godispåsar blev fixade och Spidermanservetter och Spidermantallrikar sattes fram. Tack moster Lisen. 🙂

Villeman fick vara i hönshuset medan kalaset varade så slapp han bli så uppstressad och orolig. Det var bra tänkt för det var hyfsat hög ljudnivå och fart på pojkarna ett tag.

Efter kalaset tog vi Villeman på buspromenad, vi gick till gamla soptippen. Den är ju nedlagd och hela stället är upprensat och täckt med massor av lerjord. Det är sått gräs också men det har inte hunnit bli gräsmatta ännu. Och hade det blivit det skulle vi inte ha nytta av den ändå eftersom det är snötäckt ute.
Vi hade lite leksaker med oss som han fick springa efter, lite tafattlek blev det också, -Villeman vann varenda gång 😉 Favoritsaken fick han leta efter, det tog lite tid innan han fick upp spåret men han hittade den till sist.
Vi kunde inte vara där så länge, det mörknar fortfarande fort ute och när vi kom hem var det redan mörkt ute.

Nu har vi varvat ner till en film, en av Decibels favoritfilmer: Bron till Terabitia. Nu är det nattning och strax sover hoppochstuds gott skulle jag tro. Då tänker jag mig en dusch, eller möjligen ett snabbt bad.

Veckan som följer betyder sportlov och ledigt. Precis lagom har Mister blivit tokförkyld och Hoppochstuds hostar ordentligt idag. Genbanken är inte riktigt i form heller.
Imorgon ska Decibel till tandregleringen och Mister till BUP. En på förmiddagen och en på eftermiddagen. Det blir hem och vända typ.
På torsdag åker jag och Decibel, Lotta och Millie till Göteborgs Horse Show. Ja jäälar vad kul det ska bli. 🙂

Annonser

Vad tänker du? Låt mig veta.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s