Måste mysa och måste och mysa

Idag har vi gjort båda. Det blir ju inte mindre tvätt fast det är sommarlov och sommar. Det hjälper liksom inte att tygen blir mindre när smutsen blir mer.
Sen stängslade vi, jag och Genbanken med hjälp av Decibel. Jodå, barnarbete funkar fint. 😛
Hon var glad att sköta yxan och banka ner käppar.
Genbanken hittade ett stängselstaket på blocket av en händelse. Just vad vi behöver, visst håller vi koll på Tiili när hon är ute men det är ett orosmoment med vägen. Det blir svårt att slappna av och få något gjort. Nu har vi bara stängslat mot grannen och mer mot vägen på ena gaveln så vi måste fortfarande ha bra koll. Den öppna sidan brukar inte vara lika spännande så lite lättare blir det ju.

Sen fick Decibel hem en kompis och när vi stängslat klart var vi allt väl förtjänta av lite mysrast. Vi packade ihop badkläder och torkety, hund och dricka och en plånbok att köpa glass på ditvägen. Dit=Vita Sand.

image

image

image

image

image

image

image

image

image

När vi kom hem efter allt mys och bus väntade gräsklippning, en grästraktor som vägrade starta, utgrävning av plantor som inte blev gjort.., matlagning och annat trams.
Genbanken la in en annons på blocket och råkade av en händelse se en annan, mer än intressant. Just vad vi pratat om, på allvar, vi ska ha, vill ha. Så fanns det där. Till ett bra pris. Ringa?? Japp. Gör det, antingen är det sålt eller också inte. Då vet vi och behöver inte gräma oss sen att vi inte ringde. Genbanken ringde.
Det var visst riv i annonsen. Massor som ringde. Genbanken pratade länge med säljaren. I vilket fall var han på affärsresa och kunde inte ge hundra besked ännu. Genbanken ska ringa på torsdag igen.
Nu håller vi tummarna. Hårt och länge. Men det ska nog gå vägen, det känns så. Undrar om det är en sån gång jag ska lita på känslan eller om det bara är önsketänk?

Äh. Klart som fanken att det blir bra. Oavsett och antingen eller. 😉

Nu är mitt badvatten kallt, håret ännu otvättat och handduken på badkarskanten blöt. Decibel är fortfarande vaken och klockan är mycket. Det vore nog läge att ta tag i mig själv.

One thought on “Måste mysa och måste och mysa

Vad tänker du? Låt mig veta.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s