Kvällens lägesrapport.

När vi kom till stallet ikväll hade Lotta redan tagit in Vilna medan Roger stängslade om. Gräset tar slut fort i en sån liten hage och Genbanken ringde idag för att köpa några höbalar. Hästarna tappar kondition och vikt fort när de hamnar i sjukhage. Vilna har redan tappat lite så lite hö blir bra. Genbanken åker att hämta imorgonbitti. Gullig är han Jag blandade lite Idomin med flugspray och smörjade henne på magen. Flugor vill vi ju verkligen inte ha i såret. Idag var det himla svullet, inget oväntat eller konstigt alls. Mestobekvämt. Vilna var inte riktigt bekväm när jag smorde henne.

Dränet funkar som det ska, det droppade lite vätska därifrån.
image
image
image

I övrigt var hon lugn och vi fick i henne medicinen i betfor och örter. Ja och musli förstås. Därefter fick hon komma in i boxen för att få sprutorna av Roger. Det gick lika bra som igår och strax fick hon komma ut i nya lilla hagen.
image
image

Newt som förstod att han inte skulle bli infångad kom fram för lite gos och kärlek. Jag talade om att han skulle minsann kommit in förut och bli smörjad mot flugorna på bogen. Lotta kände efter och. Oj. Åh. Det var ju gott ju. Klia mer. Lite till. Där ja. Som han njöt.
image

Annonser

Vad tänker du? Låt mig veta.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s