Sentidigt avslut och tidigtidig start

Efter att ha lagt Jummi hemma i sin säng och SöstraMi kommit hem gick tiden snabbt. Vi pratade och jag skulle åka hem. Utanför fastnade vi i mera prat och klockan var väl två eller nåt när jag kom hem.
Sen kunde jag inte sova och vid fyra hörde jag duschen sättas igång. Mister mår inte bra visst… Då brukar han duscha. Det är skolstart som oroar just nu. Mycket.
Till slut har jag väl dånat in och vaknade klockan sex igen av att Hoppochstuds och kompis skuttade ner för trappan. Jag hörde Mister prata och kom fram till att han har inte lagt sig efter duschen.
En liten stund senare sprang de två lopporna ut i poolen för ett morgondopp. Hojt och skrik och skratt.

Klockan nio blev kompisen hämtad och Hoppochstuds satte sig att vila. Helt färdig var han. Vid ett åkte vi till Apelviken för att hämta Decibel och gå på marknaden. Hoppochstuds var inte pigg på det alls så honom fick vi muta med en marknadsklubba. 😛

Det blev en del inköp och en spännande och ibland läskig tur för Tiili. En hel del folk, massa lukter och läskiga ljud. Hennes nos hade fullt upp. Vi träffade andra hundar och det var inte alls självklart att gå fram och hälsa. Vi såg en sån himla snygg Goldenhane som hette Lotus. Det är då man kunde tänka sig Tiili som två år och i löptid. 😉 hihi

Barnen gjorde ansiktsmålning och vi köpte varsin jacka till Decibel och Hoppochstuds och lite gott att äta. Tiili fick en hel påse med tuggben och gott.

image

image

image

image

image

Tiili var helt slut. Eftersom det var så varmt ute och det blir för varmt i bagaget fick hon sitta framme hos mig. Hon vägrade ligga på golvet men mellan svängarna slumrade hon till.

image

Väl hemma fick hon ta en titt i ”godispåsen” och välja ut något gott. Hon valde ett köttben och nog för att hon var trött med inte kunde hon låta bli sånt gott.

image

Vi var alla trötta faktiskt och Misters kapsel hade blivit missad. Han var allt annat än lugn och vi hade en ”spännande” stund med hot om att ta livet av sig och annat. Till slut lugnade det ner sig och vi gjorde lite lätt kvällsmat som vi åt vid teven.
Maten tog slut och vi hamnade längre och längre ner i soffdynorna.
Då ringde telefonen och det var bara att studsa upp. Vilna är skadad, -du måste komma.

Vi lastade in oss i bilen och åkte iväg. Mer om det i nästa inlägg…

Annonser

Vad tänker du? Låt mig veta.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s