Dagen efter

Precis hemkommen efter att ha lämnat Hoppochstuds i skolan. Sent precis som alltid men det finns orsaker till det också. En är att det är så stökigt i kapprummet när alla ska bli klara, därför blir Hoppochstuds medvetet sen. En strategi han utvecklade redan på förskolan.
Det är helt otroligt att han kom upp i tid överhuvudtaget idag, han var så överspeedad och orolig vid läggdags igår så klockan passerade både tio, elva och tolv innan pöjken somnade.

Tänk vad snabbt en dag kan skifta. Vid middagstid åkte vi till Falkenberg. Lugnt och sansat. Tiili var med så en stunds rastning blev det.
image

Hemma igen var det lugnt. För lugnt. Rumplopporna ville inte höra, drog ut på saker och ting. Lite lugnet före stormen.
Men Hoppochstuds kom i vattnet utan alltför stora svårigheter. Det värsta var schamponeringen som vanligt. Han varnade syskonen senare inför deras dusch, ”Det är inte så farligt, bara ren tortyr”
image
image

Decibel fick ett riktigt ordentligt ångestbryt på kvällen. Det höll i sig länge länge. Klockan för henne passerade precis hur mycket som helst. Strax efter fem i natt/på morgonen fick jag ett påminnelsesms. Sista smset skickades efter tre plus nåt missat samtal också. Jag hade för dåligt ljud så jag hade ingenting hört men då,-efter fem hade hon ännu inte somnat. Jag la mig hos henne så somnade hon strax. Jag höjde volymen och bytte smssignal så att jag inte ska missa hennes mess.
Hostar gör hon och snörvlar gör hon så sover gör hon ännu. Det blir hemmadag för henne.

Mister hade inte heller en av sina bästaste kvällar. Nästan väntat iofs eftersom han varit ganska inbunden under lovet och allmänt lite stökig. Han började med att lägga sig i och ha åsikter om Decibels mående och bryt. Han var tyken och otrevlig och avslutade det hela med att skära sig med ett rakblad eller två… 😦
Han talade om klart och bestämt att han åker INTE till skolan som idag och sätter inte foten utanför dörren. Han vaknade med samma inställning men vi pratade igenom alternativen och annat, han fick själv göra ett val och beslutet blev skola ändå.
En liten ändring i eftermiddagsplanen så fick vi snabbt packa Valhallväskan också. Det är övernattning på korttidsboendet idag men en sväng till BUP måste också klämmas in. Han behöver verkligen det nu. Istället för att han ska åka hem så hämtar jag honom på Valhall. Just ja, måste avboka taxi till i eftermiddag.

Idag har jag inget boendestöd här utan måste fixa tavlan själv. Det är ett måste för det är massa möten och komihåg denna veckan också. Hoppas att det snart lugnar ner sig.

Kanske det är en del konstiga ord i inlägget, jag har läst igenom flera gånger men det är lätt att missa när hjärnan läser det den tänker. Den nya mobifonen har ett lite annat skrivsätt än vad jag är van vid så det blir en del fel.
I övrigt älskar jag den. 😀 Den är precis hur bra som helst, just som jag önskade.
Nähä, en kopp te och planeringstavlan. Så får
det bli. Sen håller det på att byggas upp ett Mount Doom i tvättstugan igen. Det vore bra att påbörja resan innan den blir för svår.

Det blev inte bra som det brukat bli. Orsakerna kan vara många, jag känner mig skyldig men vet inte vilket sätt.

Jag vill inte fråga,för jag är inte riktigt beredd att höra svaret…

Annonser

Vad tänker du? Låt mig veta.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s