Helgen som var

Det är ruggigt tråkigt att plocka ögonbryn. Inte blir det mycket enklare med sällskap men betydligt mysigare. Ronja som nyligen opererats behövde väl lite stöd i sitt så vi mysade tillsammans.

image

Fredagen var egentligen planerad att åka till Svenljungabadet, vi och Lotta och Roger.  Utan barn. Fredagsmys med diverse grejer.  Vattengympa och sånt. 
Det blev typidkt nog inställt. Jag som köpt ny baddräkt och allt. Vadå ny förresten,  jag hade ju ingen alls. Nu har jag det. 🙂
Eftersom vi ändå fixat barnvakt så blev det middag på annan ort. Precis hur gott och trevligt som helst.
Och precis som vanligt, inga bilder på trevligheten. Trist jag vet men huet var med i samtalen. Jo, faktiskt 😉

I lördags fick jag lite fart på dököttet. Dammtorkade både här och där.  Entrén och hallen och nästan hela köket. Jag putsade fönster i köket också. På insidan, därute blåste ju nordstorm. Brrr.
Sen hängde jag upp mina glasdroppar jag hittade på Kupan. Jag ska leta upp någon fin pinne eller nåt att sticka ner också. Kanske en tulpan. Blir nog fint. 

image

image

Tacofresag blev tacolördag med glass och jordgubbar till efterrätt. Med godis och en Ronja som avslut. 

image

image

Jag tvättade och plockade. Riktigt duktig och allt. Men klar blev jag ju såklart inte.
Som tur är finns det ju en söndag att fortsätta på. Det blev iofs inte supermycket gjort förstås. Jag läste kapitlet inför bokcirkeln och gjorde uppgifter i arbetsboken. Det är en del att fundera på…
En hel del tid gick åt i varje fall.
Sen satte jag och Genbanken oss hos rumplopporna i soffan. Vi slängde igång en dvd med Kay Pollack. Mister satt kvar men de två andra blev griniga för vi hade ju högt ljud på. Så klart, vi var ju tvungna att överrösta deras datorverksamhet. Vi hade dessutom förvarnat att vi kommer in och behöver tvn. De gick upp istället.
Sen blev det en långrunda i skogen med Tiilitös. Jag, Genbanken och Hoppochstuds. Mysigt. Nästan hemma stannade vi vid isen. En översvämmad åkerbit.

image

image

På kvällen hade vi bestämt att ta en meditation. Efter duschning och när Hoppochstuds somnat. Medan Mister duschade klart så gjorde jag och Decibel den i hennes säng. Hon blev ordentligt avslappnad men vaknade när Mister deklarerade att han var klar. Det var sent så Mister fick också göra i sängen. Det dröjde inte länge innan han snarkade som en gris, totalt avsågad från verkligheten.  🙂 Sov gott ”lille” pöjk.
Sen tog jag cdspekaren och vandrade tillbaka till en uppespringande Decibel. Hon sov snart också och jag kunde domna bort.

Fast inatt har jag vaknat en massa. Drömt konstigt tror jag. Men när jag rört mig lite så kunde jag snart höra Ronjas spinnande där hon låg på min kudde. Med det i öronen kunde jag slappna av igen.

Idag är en ny dag. På det bara!

Annonser

Vad tänker du? Låt mig veta.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s