Skolavslutning

Natten blev jobbig när jag anfölls hårt och brutalt av feber. Själva febern är nog inte så illa (tror jag) utan det är kroppens reaktion som är det jobbiga. Det gör ONT på riktigt. I rumpan. Låren. Benen.
Jag sov alltså inte vidare mycket men fördelar finns med det också. Eftersom jag ändå var vaken så kunde jag lika bäst gå ur sängen. Jag var i stort behov av smärtstillande och det passade ju bra när två av rumplopporna skulle väckas. 
En stor dag då Mister gick ut nian. En dag att fira. Genbanken hade beställt tårta som skulle hämtas efter jobbet. 
Decibel går ut sexan. Inte illa det heller. Första betyget. Det är stort. Spännande. Iallafall minns jag det just så. 

Vi hejdåkramades och tillyckades och så fort de åkt iväg med taxin skyndade jag mig upp i sängen.  Åååh så skönt det var. Vad glad jag var över att vi tog det beslutet vi gjorde igår,  -att Hoppochstuds fick lov att bli hemma. Jag orkade verkligen inte ta en sån diskussion. 
Bara tabletten fick verka så tog det inte lång stund innan jag somnade. Med en Hoppochstuds som värmde min frusna kropp.

Hoppochstuds kom springande med telefonen. Det var Decibel. Hon undrade om jag avbokat taxi? Ööh nä? Varför skulle jag göra det?
Den hade inte kommit och nu hade hon och Mister väntat i tjugo minuter. Ojdå. Bäst jag ringer taxi.
Sagt och gjort. Jag ringde dit och det var ju tur. Skolan hade inte ändrat deras taxi så den stod kvar på 14.20. Det hela ordnade sig snabbt för en bil skickades dit direkt. Tack för det.  🙂
Mister hade det däremot en jobbig stund. Mycket stress och oro och många sms kom. Decibel hade det iofs säkert lika jobbigt men hon visar det inte på samma sätt. 
De kom hem till slut. Glada och nöjda båda två. Och sommarlov.  Känn på det. Sommarlov.  Hur härligt är det inte? 

De hade haft en riktigt bra dag. Men jag och Hoppochstuds kom fram till att vi nog haft den mysigaste skolavslutningen. Vi sov nämligen.  😉

Egentligen skulle jag varit i stallet men det fick liksom vara. Det gjorde inte Decibel något för hon fick rida istället ju.
På kvällen kom Genbankens mamma efter jobbet med en blomma och present till Mister för att fira att han gått ut nian. Så glad han blev. Lite prinsesstårta blev det också. Decibel hämtade en bit till mig och den var riktigt riktigt god.
Sen tackade jag för mig och gick till sängs igen. Imorgon är en ny dag och den blir troligtvis bättre.

Annonser

Vad tänker du? Låt mig veta.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s