Minipaus i minisemestern

Jag tog två av rumplopporna och Tiili och knödde in i bilen. Mister ville verkligen inte med hem. Han har minsann semester.
Här är fantastiskt. Svärföräldrarna har verkligen hittat ett litet paradis.

image

image

Jag satt på en bänk framför en bautasten. Det är fina grejer. Och på lilla berget klättrar vildvin eller vad det nu är, tillsammans med kaprifol.

Jag hittade rätt i alla rondellerna med vägmantrat i minnet. Första vänster, andra rak, tredje höger och resten hittar jag själv på vägen. Det gick bra och förhoppningsvis hittar jag tillbaka också.  😉
Det var avslutning på bokcirkeln ju. Sånt vill jag inte missa.  Av en händelse fick jag syn på en kattunge på Facebook. Det fanns flera. Decibel har blivit lovad en. Komma och titta?  Ikväll? Blir bra. Kanon.
Så blev det och vi åkte och tittade på några alldeles bedårande pälsbollar. Hjärtat smälte och rann nästan ur kroppen. ♥ De är underbara kort sagt.

image

image

Nu fanns det så klart fler intressenter så helt bestämt är det inte. Det beror på liksom. Fast vi ligger högt på listan 🙂 Tiden får utvisa om hur det blir. Vi väntar smått och spänt.

I solnedgången körde jag hemåt efter bokcirkeln. Inte ensam men på väg. Och vilken solnedgång sen. En bild gör den inte rättvisa.

image

Folket i (utanför, -i trädgården) huset undrade nog vad vi är för knäppgökar. Stannade bilen, gick ur den och stod och glodde på något. Utan att ha smällt ett djur. Sen bara åkte vi igen. Fortfarande utan att ha kört på nåt.  Märkligt folk ute. 😉

Jag lämnade mitt sällskap och körde hem för att hämta Decibel och Tiili. Genbanken och Hoppochstuds hade åkt i förväg.
När vi kom fram hit till Apelviken gick det sakta. Vägen kantades av små ursöta små harpaltar. De sprang till höger och vänster skrämda av billjuset. Å så söta. Hade de inte varit vilda så ville jag nog ha en. En stund.
Fast jag har ju växthuset. Tänker Genbanken. Det räcker så. Tycker han. Ev kan det ligga lite korn i hojtet. Bara lite 😉

Annonser

Vad tänker du? Låt mig veta.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s