Som ett flöte på vattnet

Guppande fram med några dippar då och då går vardagen vidare, dag efter dag.
Jag trivs med mitt jobb faktiskt. Varför inte liksom. Det bästa sättet att träffa nya människor är att tex städa hissar. Jag vet aldrig vilket håll det blir, ena gången upp och andra gånger ner. Hej och hå. Småprat. Hejdå. Sen startar hissen igen. Vilket håll och med vem? 😀

Nu är dagens sysslor nästan klara. Efter jobbet sprang jag in på Lantmännen och köpte lite städmedel och sprayflaskor. Det har visst varit slut ett tag och nu har den sista sprayflaskan gått sönder. Jag passade på att plocka med mig en vaskrens och en duschskrapa så nu kan Hoppochstuds dyka i badkaret igen. Han skvätter ju ner hela badrummet den pöjken. Varje gång.

Jag sov dåligt i natt igen så när jag ätit lite lunch var det som att någon slog nåt hårt i huet på mig. Jag la mig en stund faktiskt. 
Sen har jag haft att göra. Genbanken är inte hemma på ett tag nu och då får jag tänka till. Barnen behöver ju äta ändå. Tvätten ska tvättas och allt det andra.

Jag hade ett allvarligt samtal med rumplopporna och när det var klart gick jag igenom vad som ska göras. Dammsugning, tvätt och disk mm.
Mister tittade på mig lite och undrade stilla
-”Alltså. Har du inte redan varit på jobbet? ?
Eh. Jo.. Men det gör det inte renare här hemma väl.

När alla barnen lagt tog jag faktiskt fram datorn en stund i väntan på att tvätten blev klar. Beställde hem lite tvättochstädmedel från Ocean. De hade lite bra erbjudanden på sånt som går åt. Jag behöver mer men det blir för dyrt att köpa allt på en gång.  Det blir ju fler gånger. 

Ja. Nä. Nu är jag jättetrött och måste verkligen sova. Jag ska ju snart upp igen och skicka iväg barn till skolan. Mister blir dock hemma, han fick feber igår natt. Förhoppningsvis är han frisk nog till på fredag.

Denna gigant såg vi på jobbet häromdagen.  Tur det är utomhus.  😉

image

image

Annonser

Vad tänker du? Låt mig veta.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s