Det var en gång…

”Jag älskar mitt hem. Där har jag allt jag kan önska mig. Lego, leksaker och grejer. Och min älskade mamma som är bäst i hela världen.”

Hoppochstuds är ju den bästaste alltså ♡

Idag hade jag tänkt mig en hemmadag och få gjort allt jag inte hunnit eller lågprioriterat. Så frågade SöstraMi när jag kommer och hälsar på,  jag var visst saknad 🙂 Tja, det skulle jag ju kunna idag ju. Genbanken är ju ändå iväg så. Han är på övning med grönkläderna igen och kommer inte hem förrän på söndag.
Och innan jag åkte dit fick jag ändå inte gjort det jag tänkte. Fast jag drog igång en maskin tvätt och disk. Dammsög gjorde jag och bankärende förstås men jag hade tänkt mer.
Men sen
Då åkte vi till SöstraMi. Lite prat och mat senare var det dags att åka hem.
Mister ska ju ha mat och den ska fixas.
Och den förbaskade ungen alltså hade ju ställt till. Han var ledsen men vet inte hur att hantera det. Jag vet det. Jag förstår men jag blir inte gladare för det. Ååh. Suck och en hel massa fulord. 

Imorgon är det min sista dag på ”vikariatet” som jag har haft ett tag. Därefter vet jag inte hur det blir. Bara att det mycket troligt blir.
Samtidigt som jag gärna hade fortsatt så ska det på ett sätt bli gott. Tänk. En morgon/förmiddag hemma. Det är då jag är som piggast och då kan jag börja på hemma så fort rumplopporna kommit utanför dörren.
Dessutom har jag bra ont i axeln alltså. Det har jag ju iofs haft sen oktober typ men den kan må fint av att vila några timmar. 
Det sliter hårt på den. Jag vet inte om det är en inflammation eller nåt. Det ger la sig. Det går över tills jag gifter mig. Det sa alltid mammi och det hade hon ju faktiskt rätt i 🙂

Nu är det dags att sova. Banne mig. Efter jag är ensam så måste jag ta morgontablettrundan imorgon. Kl 6.00. Det är tidigt. Fy. D
Fast jag har inte något större val faktiskt. Men det är för tusan mitt i natten ju.

Annonser

Vad tänker du? Låt mig veta.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s