Med ny adress 

Det har varit några slitiga veckor med jobb och flytt och försök till lite vardag. Från början var tanken att ha gott om tid till packning och att fixa en del i huset till de nya hyresgästerna. 

Moahaha 😂 Jodåsåatt. 

Av olika anledningar så kom inte renoveringsfolket åt sina sysslor när det var tänkt och plötsligt kom december. Och om en månad SKA vi vara ute ur huset. Jiihoo. Så allt som inte var packat förut var bara att ösa ner i lådor och fylla först huset och sen uthuset och därefter i ladugården. Ja på det nya stället alltså. Och vi har ännu inte tagit källaren och garaget 😱 Men hyresgästerna är allt annat än omöjliga så vi löser det. 

De sista veckorna har varit först nattjobb,  när jag sovit så har Genbanken jobbat. Sen har vi varit i huset, packat och burit, städat och grejat. Sen hem och fixa mat och lägga barn. Ibland har jag åkt till jobbet och ibland har jag lagt mig. Dagen efter har sett likadan ut. Sen blir det repris på reprisen. Igen och igen. 

Igår äntligen fick vi skruvat hyllor i garderoberna och börjat tömma lådor. Vi har liksom inte packat upp ännu. Detta måste ju liksom vänta medan resten fixas. Men igår fick vi lite gjort ändringar. Bara en sån sak som att hitta sina kläder utan att leta igenom fjorton lådor. Ja eller åtminstone nio. Möjligtvis sju. Men asamånga. 

Den här bilden togs precis i början,  innan lådorna tog över rummet. 😉

Vi har jättemycket kvar att packa upp,  rensa ur och packa om. Sakta men säkert så ska vi nog få det gjort. Vi har lite frist nu, de som flyttar in har också en del att packa upp och greja med.  

Det är visst jul snart också fast julkänslan är helt obefintlig i år. Det har liksom inte funnits tid för nåt julande. Vi har tre adventsljusstakar uppe. Pojkarna har varsin men Decibel ville ingen ha. Ja det är allt. Inga tomtar, inga massa juleljus och ingen gran. Deprimerande. Men det löser sig,  det kunde varit värre. Det har varit värre… 
Decibel har jullov och vi ska åka till Fbg. En golvslip ska lämnas och krokar ska köpas. Kanske nåt annat kul också det vet en aldrig. Ikväll måste jag och Genbanken julhandla lite. Det var lite önskemål om vårt eget jullunchmys. Som vi hade förut, bara familjen. Behövs ingen julmat, men fin dukning, ljus, lite finare kläder och oss själva. Det ska vi väl kunna ordna innan vi åker iväg på julafton. Fast innan vi kommer så långt så har vi några lådor att tömma. 😊 

Annonser

Vad tänker du? Låt mig veta.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s