På väg tillbaka 

Jag har haft bloggpaus. Länge. Inte för att jag inte velat skriva något, hela huvudet har varit fullt av alla möjliga inlägg. Både av det jag vill skriva om och det jag varken kan eller vill skriva. Så fullt att allt snurrar runt och stannar kvar i en evig virvelström. Blandat med händelser, måsten, människor, borden och tvungenheter. Arbete, vardag, sömnbrist, familj. Och ett ständigt dåliga samvete för allt jag vill men inte lyckas med. Så av inlägg blev det inget. 


Istället tog jag stopp totalt, blev konstig i huvudet på riktigt, fick bli hemma från jobbet och söka läkare strax före jul. Jag tänkte mig lite blodprover och någon snabb lösning på mig själv. Jodå. Just så. Jag blev sjukskriven och de sista två månaderna haft  50% sjukskrivning för återgång till arbetet. Det går så där. Mina max tio timmar känns mer än nog men det är nu dags att gå tillbaka till fullt igen. Nattarbete är dock inte aktuellt längre, precis innan sjukskrivningen så hade vi samtal, chefen och jag. Tänka om helt för att orka. Jag sökte till och med ett nytt jobb i årsskiftet. Så här i efterhand var det en förbaskad tur att jag inte fick det. Det vore just snyggt, knappt hinna börja innan braket kommer. Iallafall jobbar jag enbart eftermiddagar/kvällar framöver, med helt nya rutiner. Just nu känns det mer stressande än förut men det kanske sätter sig med tiden.

Jag hoppas ju varje dag på att just idag är jag pigg. Det är jag inte. Alls. Minns knappt hur det känns. Förra veckan tror jag det var torkade jag ur köksskåp och luckor. Sen låg jag i två dagar. Men imorgon är jag nog pigg. Jag har inte tid med sånt här.
För övrigt är det som vanligt. Jag hasar runt bland katter, hundar och hästar. Och de vanliga måstesakerna hemma. Tvätt, disk och städ. Det går inte fort men det går  långsamt. Vi har en massa snö och det är så vackert ute. Jag älskar snö ❄

Annonser

Vad tänker du? Låt mig veta.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s