Det börjar bli flyt

Det går framåt nu. Full fart.

När jag blev sjukskriven så passade jag på att söka mig ett annat arbete. Jag fick inte det vilket i efterhand kanske var det allra bästa. Jag blev hemma betydligt längre än de max tre veckor jag räknade med. Eller rättare, jag sa till läkarn att får jag bara vara hemma en vecka och sova så blir allt bra. Han visste vad han gjorde när han sa då säger vi tre veckor och då kommer du tillbaka hit. Det blev närmare tre månader istället. Hoppsan. 🙄

De senare månaderna var jag sjukskriven på 50 % och jobbade två kvällar i veckan med närapå mer stress än förut och halvt panik för att gå upp i tid och få ännu mer jobbekvällar. Nåja, det är tid kvar tänkte jag. Men… Jag sökte ett annat arbete igen. Inte för att de behövde personal, det var bara jag som ville ha annat. Dagtid. Mindre stress.

Semester med vänner. Massa snö, Sol och skratt. Precis hur skönt som helst. Om inte. På lördagen åker vi hem. På söndag ska jag jobba. Och nu är det fulltid som gäller. Vi satt och pratade Tina och jag. Ångesten kröp liksom på. Bara kvällar. Åka när alla i familjen kommit hem för dagen och komma hem när de ska lägga sig. Förlängda öppettider och jag slutar ännu senare. Sen kommer sommaren. Om det är en eller ett par man kort så ringer man mig om jag kan komma tidigare. En eller två timmar. Inte ovanligt alls och jag har själv sagt till om det. Klart som rackarn att jag hjälper om jag kan. Men… När ska jag ha ett liv. Hinna göra det jag behöver och det jag vill. Nej nej nej. Jag orkar inte. Vad ska jag göra istället då? Vad ska jag bli när jag blir stor. Vad vill jag göra. Tankarna snurrade fort fort.

Någon dag senare var jag på tur med hundarna. Kom tillbaka och tittade till mobilen. Da boss hade ringt och messat. Förlåt att jag stör på semestern men har lite jobbplanering som jag vill prata med dig om. Kan du ringa mig. Så jag ringde, undrande om vad som nu blir. Jag kanske inte behövs längre, vem vet?

Vi behöver ändra på rutinerna igen. Jag har tänkt att vissa sysslor ska läggas på morgonen istället, från och med vecka 14, vad tänker du om att jobba förmiddagar istället? 8-11. Troligtvis längre. Till sommaren ännu fler timmar om du vill.

😃😃😃

Precis som jag önskar. Helt perfekt.

Helst vill jag ha igång rutinerna så fort det går. Du är schemalagd på söndag, vad tror du om att vara ledig den kvällen och börja på redan på måndag?

😃😃😃

Helt perfekt. Passar mig utmärkt. Tack 😀

👑 Kungen är tillbaka! 👑

Jag är igång igen. Jag gör det jag ska och behöver inte gråta blod när andra inte gör så som jag vill ha det. Nu blir det precis så bra eller dåligt som jag gör det och jag har bara mig själv att sparka på. Jag ska dessutom lära lite andra uppgifter så jag kan hjälpa till om det krisar.

Jag arbetar mina timmar, åker hem, fixar och kan ändå umgås med andra än mig själv både på kvällar och helger.

Nu är det full fart framåt. För Kungen är banne mig tillbaka. 😉

Annonser

Vad tänker du? Låt mig veta.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s